ŽELVY DO TOHO!!!!!!!!

Želva sloní

20. května 2008 v 9:16 | Peťa |  druhy želv
Želva sloní
Výskyt :na Galapágách, ostrovech u pobřeží Jižní Ameriky.Jediné místo kde tato želva žije.
Délka : až 1,5metru
Hmotnost: 250 kg.
Tyto velké želvy byly člověkem téměř vyhubeny. V současné době jsou přísně chráněny!
Želva sloní¨
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Líbí se ti želvičky?

jo,sou nádherný... 66.2% (43)
hezký... 7.7% (5)
ujde..... 6.2% (4)
nemusim je.. 10.8% (7)
nesnáším! 9.2% (6)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama